Novosti

Prva studentica u međunarodnoj nastavnoj bazi Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu

Nastavne baze važna su karika unutar studiranja. Sveučilište u Splitu osobito drži do partnera na tom području.

Paola Miletić prva je studentica koja je bila na stručnoj praksi u međunarodnoj nastavnoj bazi Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu - Istituto San Leone Magno (Cambridge Institute u Rimu) gdje je boravila tri mjeseca. Prema riječima same studentice iskustva su iznimno pozitivna:

"Stručna praksa pokazala se kao iznimno korisno i dragocjeno iskustvo koje mi je pružilo izravan uvid u poučavanje engleskog jezika.
U samo tri mjeseca imala sam priliku mnogo toga naučiti, usavršiti svoje vještine te steći samopouzdanje koje je neophodno za kvalitetno vođenje nastave.
Ovom prilikom zahvalila bih Filozofskom fakultetu, posebno upravi koja je kroz potpisivanje sporazuma omogućila moje stručno usavršavanje te mentoricama koje su mi pružile ne samo pomoć, već i podršku na svakom koraku. Smatram da je suradnja s institutom San Leone Magno stavka koja naš Fakultet ističe od ostalih. Ovu praksu preporučila bih svakom studentu koji želi steći nova znanja i vještine te ulagati u svoju profesionalnu budućnost.
"

Izvor: Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu

interiv logo2

Interiv brošura str1